Skip to content
eyserhalte profoodsupport

Eyserhalte verkoop training verzorgt door Pieter Ruig

Eind juni heb ik een verkoop training mogen verzorgen bij de Eyserhalte AGF en Delicatessen in Zuid Limburg.
Het doel van deze training was het bij brengen van gesprekstechnieken en de opbouw van structuur in verkoopgesprekken.
Dit specifiek gericht op communicatie naar Restaurateurs en Chef koks toe.
Chef koks hebben een complexe en veeleisende taak. Het is dan ook de taak van de leverancier om met deze beperkte tijd efficiënt en effectief om te gaan.
Wij hebben in deze training de wijze van aanpak doorgenomen met André, Frank, Martijn en Ruud die allen een deel van de horeca klanten bedienen en de verkoop verzorgen.
Afgelopen week hebben wij deze training afgesloten met een evaluatie dag.
We zijn met elkaar tot de conclusie gekomen dat de aangereikte tools hebben geleid tot het gestelde doel, opbouw van structuur in verkoopgesprekken. Waardoor de verkoop resultaten verhoogd zijn.

Eyserhalte team

Back To Top