Zelf kroketten produceren kan snel en eenvoudig! Wil je zelf kroketten produceren en je gasten…
Food trends 2015 wat blijft, en wat gaat er aan komen.
In 2014 hebben enkele hypes zich doorgezet naar een trend en geleid tot een toenemende verandering in de eet cultuur, een gegeven dat enkele jaren geleden begonnen is met meer variëren met groenten in diverse gerechten, het aandeel groente op het bord neemt nu structureel toe, waarbij gebruik van biologische en lokale producten vanzelfsprekend is geworden. Deze ontwikkeling wordt gedeeld in de vis en vlees branche, vis van het seizoen, vlees uit de regio en meer wild op de menu kaart, waarbij we het normaal zijn gaan vinden dat de koe of het varken als herkenbaar product wordt aangeduid. Een goede ontwikkeling in het bewust worden wat je eet en waar je voor kiest.
In 2015 gaat deze trend zich doorzetten, lekker en gezond combineren, minder gebruik van industriële half fabricaten, zelf op zoek naar producten, zelf plukken, het vragen van advies bij je leverancier, het variëren met dagvers aanbod het zijn zo maar wat opsommingen die we steeds belangrijker gaan vinden en wat meer gaat bijdragen tot meer transparantie in het maken van keuzes.
We maken er een inspirerend en gastronomisch mooi jaar van.