WIL JE KROKETTEN MAKEN?
Ontdek of een professionele krokettenmachine past bij jouw bedrijf!
Ben je actief in de horeca, snackindustrie of heb je een ander bedrijf en wil je efficiënt kroketten maken? Dan is een goede professionele krokettenmachine onmisbaar. Maar hoe kies je de juiste? Er zijn 3 veelgebruikte systemen:
1. Krokettenmaker, handmatige productie;
2. Compacte krokettenmachine, automatisch;
3. Krokettenlijn, serie productie.
Welke oplossing voor jouw bedrijf goed is leggen we hier uit.
Wil je thuis zelf kroketten maken dan is een krokettenpers de oplossing. Dit apparaat van plastic perst de ragout of salpicon door de uitvoergaten. De ragout komt in lange banen uit het apparaatje. Je snijdt de ragout af om vervolgens handmatig te paneren.
Met een krokettenmaker kan je voor thuisgebruik aardappelkroketten maken of andere smaken. De machine is klein, in plastic uitgevoerd en te bestellen bij bijvoorbeeld bol.com. Het is geen professionele krokettenmachine, maar een handig oplossing als je voor de hobby een keer kroketten wilt maken.

Als je een restaurant, cateringbedrijf, winkel(s) of een productiekeuken hebt en je wilt kleinere charges kroketten maken, dan is een professionele krokettenmachine de oplossing. Niet voor thuisgebruik, maar echt voor professioneel gebruik is deze compacte tafelmodel de oplossing.
Het is de oplossing als je op zoek bent naar:
- Hogere productiesnelheid.
- Constante kwaliteit in gewicht en structuur.
- Lagere arbeidskosten.
- Minder verspilling van ingrediënten.
- Opschalen van je productiecapaciteit.
Deze compacte krokettenmachine produceert ongeveer 400 – 600 kroketten per uur. In één machine zit de dosseer- en vormmachine en de kroketten worden direct van paneer voorzien.
Liever eerst meer info? Bel +(31)6 2374 7811

Wil je in bulk kroketten produceren dan is een krokettenlijn de beste keuze. Verschillende machines worden achter elkaar geplaatst, zoals:
- salpicon bereider (vulmassa-menger)
- dosseer- en vormmachine (extruder)
- paneerstraat
- voorbaklijn
- invriesband of tunnelvriezer
Je kunt de gehele lijn bestellen of alleen de salpiconbereider, dosseermachine en de paneerstraat. Wanneer je voor deze optie gaat, dan hangt hier een flinke investering aan vast. Dit is dan ook alleen een rendabele oplossing als jouw afnemers per pallet bestellen.
Conclusie over de professionele krokettenmachine:
Je hebt nu het verschil tussen de 3 mogelijke manieren van kroketten maken gelezen. Of een krokettenmaker, een professionele krokettenmachine of een krokettenlijn voor jou de beste keuze is hangt af van het benodigde te produceren aantal. Hoe groot is jouw afzetmarkt.
Wil je zelfgemaakte kroketten op de markt brengen van left overs uit jouw bedrijf, dan is de krokettenmachine van Profoodsupport de oplossing.
Heb je ideeën om je eigen kroket op de kaart te zetten en wil je dit kleinschalig doen? Dan is de professionele krokettenmachine de oplossing voor jou. Profoodsupport verkoopt niet alleen deze machine, maar kan, als dit de wens is, helpen bij de ontwikkeling van recepten en adviseren bij de inkoop van de juiste producten tegen de beste prijs.
Liever eerst meer info? Bel +(31)6 2374 7811

PIETER RUIG
Mijn jarenlange ervaring in de haute frituur gecombineerd met de liefde voor gastronomie breng ik nu samen met de verkoop van deze krokettenmachine.

VERKOOP
Profoodsupport heeft het exclusieve agentschap voor Nederland verkregen voor de verkoop van deze kroketten-, bitterballen-, nuggets machine!
Voordelen zelf kroketten produceren: je vindt ze hier!
De kroket is een van de meest geliefde snacks in Nederland. Dagelijks consumeren we grote aantallen van deze snack. Voor horecaondernemers, cateraars en foodproducenten zijn de voordelen van zelf kroketten produceren groot. Het is een…
Op de hoogte blijven? Volg ons op linkedin.
Breng jouw bedrijf in beweging!
Gaan wij samen de uitdaging aan?