Wie in Azië is geweest kent ze: Dumplings. Lekkere deegpakketjes met vulling. Van oorsprong hartig…
Professioneel kroketten maken op topniveau
Wil je professioneel kroketten maken?
Heb je een horecaonderneming, cateringbedrijf, winkel(s) of een productiekeuken en wil je zelf professioneel kroketten maken? Wil je constante kwaliteit in elke kroket? Overweeg dan de aanschaf van een krokettenmachine. Hiermee draai en rol je snel en eenvoudig perfecte kroketten, die allemaal een ambachtelijke uitstraling hebben. Van klassieke rundvleeskroketten tot verfijnde paddenstoelenkroketten en alles wat hier tussenin zit draai je in een handomdraai met deze compacte krokettenmachine.
Professioneel kroketten maken vereist precisie
Ambachtelijke kroketten maken vereist precisie, aandacht voor detail en de juiste apparatuur. De consistentie in smaak, vorm en textuur is belangrijk bij het professioneel kroketten maken, zodat elke keer weer dezelfde hoge kwaliteitseisen worden behaald. Het is belangrijk dat een eenmaal ontwikkelde receptuur in elke batch dezelfde structuur en smaak heeft.
Wanneer je beroepshalve kroketten maakt, dan is efficiency naast de structuur en smaak belangrijk, zodat je snel met een constante kwaliteit een hoog aantal stuks kroketten kunt maken. Een krokettenmachine biedt hier uitkomst.
De rol van een krokettenmachine in een professionele keuken
Wil je professioneel kroketten maken, altijd dezelfde kwaliteit leveren en ook nog efficiënt werken? Dan is een krokettenmachine de oplossing voor jouw bedrijf. Je maakt hier namelijk perfect gevormde ambachtelijke kroketten, zonder concessies aan smaak, afmeting en gewicht. Deze machine past op de tafel. In de vulbak gaat met gemak 8 kg ragout. De portioneer zorgt ervoor dat elke kroket eenzelfde gewicht heeft. De paneer zorgt ervoor dat de kroketten gepaneerd en wel uit de machine rollen. Enige dat je dan nog hoeft te doen is even nalopen en in de doos te leggen.
Recepturen ambachtelijk kroketten
Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw receptuur. Bekijk dan het boek van de banketbakker van Cees Holtkamp. Zijn passie voor croquetten is groots. Bekend geworden met de kalfs- en garnalenkroket kun je leren van de verfijning in smaak van zijn recepturen.
Conclusie: Ambachtelijk professioneel kroketten maken
Wil je jouw eigen receptuur kroketten op de kaart zetten? Wil je dit arbeidsintensieve proces met dezelfde hoge kwaliteitseisen die jij aan jouw product stelt automatiseren? Dan kun je nu professioneel kroketten maken van topkwaliteit met de krokettenmachine.